Større Horseshoe Bat

Vælg Navnet På Kæledyret







Billedkilde

Det Større Horseshoe Bat (Rhinolophus ferrumequinum) er en europæer en med et vingefang på 34 – 39 centimeter. The Greater Horseshoe Bat kan let identificeres ved fligen af ​​hesteskoformet hud omkring dens næsebor. The Greater Horseshoe Bat er kendt for at spise store insekter under flugten og foretrækker at raste, mens den hænger på hovedet. Den er for det meste aktiv i skov og raster ofte under jorden.

Denne art af flagermus er sjælden i Storbritannien og er begrænset til kun et lille antal steder. jeg ts ynglesteder omfatter Brockley Hall Stables nær Bristol , Iford Manor nær Bath og Littledean Hall i Forest of Dean.

De Greater Horseshoe Bats vinterdvalesteder omfatter Banwell Caves og Compton Martin Ochre Mine i Mendip Hills, Chilmark Quarries i Wiltshire og Combe Down og Bathampton Down Mines nær Bath. I Dorset raster Greater Horseshoe Bat ved Bryanston, Creech Grange og i Belle Vue Quarry. Arten forekommer også ved Berry Head i Devon.

The Greater Horseshoe Bat parrer sig fra efterår til forår, men mest sidst i september eller oktober.

På lofterne i gamle bygninger findes børnehaver, fordi de kan tilgås ved uforstyrret flyvning. De kan indeholde op til 200 hunner. Voksne hanner er blevet fundet i nuserierne, men de har en tendens til at gå, når ungerne bliver født om midsommeren.

Grunden til, at Greater Horseshoe Bat er sjælden, er fordi kemikalier, der bruges i bygninger, som disse flagermus besætter, kan bringe dem i fare. Roost-pladser, der omdannes eller bliver forladte. Kemikalier brugt på vegetation. Forsøgende levesteder tabt på grund af ændringer i arealanvendelsen.

For at forhindre udryddelse af den store hesteskoflagermus er der behov for beskyttelse af vinterpladser, planteskoler og byttedyr.