Snares pingvin

Vælg Navnet På Kæledyret







Billedkilde

Det Snares pingvin , også kendt som Snares Crested Penguin og Snares Islands pingvin , er en pingvin fra New Zealand. Den yngler på The Snares, en gruppe øer ud for den sydlige kyst af Sydøen i New Zealand. Snares Island er et havreservat, der ikke tillader mennesker. I øjeblikket er der omkring 30.000 ynglende par af Snares-pingviner på øerne.

Dette levested byder på et moderat klima med tilstrækkelig vegetation til redebygning og rastning. Snares pingviner er tæt knyttet til Fjordlandspingviner .

Snares Penguin Karakteristika

 Snares pingvin

Snares Penguins er en mellemstor, gul-crested pingvin, der vokser til cirka 60 centimeter i højden. Snares Penguins har mørkeblå-sorte overdele og hvide underdele.

Snares Penguins har en lys gul øjenbrynsstribe, som strækker sig over øjet og danner en hængende, busket kam. De har bare lyserød hud i bunden af ​​dets store rødbrune næb.

Snares Penguin Diet

Snares Penguins spiser en række forskellige fisk, blæksprutter og krill, som befolker det varme vand i det sydlige New Zealand. Som de fleste pingvin arter gør, fodrer de ved overfladisk forfølgelsesdykning, ved at bruge deres svømmehudsfødder og stærke svømmefødder til at drive dem gennem vandet med hastigheder op til 15 miles i timen.

Snares Penguin Opførsel

 Snares pingvin

Ynglesæsonen for Snares-pingvinen begynder i forsommeren, og der er ofte meget kamp og jockeying om territorium og ressourcer i kolonierne.

Parrede par foretrækker skov eller skyggefuld vegetation og skraber lavvandede huller ud i jorden, som de beklæder med græs, blade, kviste og grene.

Snares Penguin Reproduktion

Der bliver lagt to æg, men kun én kylling overlever. Ægget holdes varmt af begge forældre i 31 til 73 dage. Når æggene klækkes, ruger hannen og passer ungen i 3 uger. Når ungerne er 3 til 4 uger gamle danner de en vuggestue med andre unger. Begge forældre fodrer kyllingen dagligt, indtil den smelter omkring 75 dage. På dette tidspunkt vil den gå til søs for at forsørge sig selv.

Snares Penguin Predators

Selvom de ikke har nogen naturlige rovdyr på land, må Snares-pingviner kæmpe med de sædvanlige havgående pattedyr som Hookers søløver.

Snares Penguin Conservation

Snares Penguins er i øjeblikket vurderet som 'sårbare' af IUCN, da deres yngleområde er begrænset til en lille øgruppe. Den nuværende bestand anslås til omkring 30.000 ynglende par.